Практика консульських установ у Південному регіоні (друга половина ХІХ — початок ХХ ст.) - Вовчук, Л. (Краєзнавство, 2009)
Стаття розкриває основні напрями роботи, привілеї та імунітети дипломатичних представників на Півдні України наприкінці ХІХ — на початку ХХ століть.