Відгомін "Великого терору" в житті і творчості полтавського письменника Леоніда Бразова - Бабенко, Л. (Краєзнавство, 2010)
У статті аналізуються проблеми вітчизняної історії періоду “великого терору” через його осмислення в художній літературі письменником, який став жертвою сфабрикованої кримінальної справи.