Роль громадських організацій та наукового сектору у виборі моделі національної безпеки України - Барановський, Ф.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Статтю присвячено визначенню ролі громадських організацій та наукового сектору у виборі моделі розвитку і гарантування безпеки громадян у контексті євроатлантичного курсу України.