Соціально-гуманітарні дослідження форми правління: парадигмальний контекст - Алєксєєнко, І.Г. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглядаються позиції вітчизняних учених щодо застосування парадигми як методологічного підходу для дослідження політичних інститутів. Аналізується можливість використання потенціалу парадигмальності для поєднання дослідницьких контекстів форми правління та політичного процесу.