Альтернативні газотранспортні маршрути Європи та Росії: політико-економічні особливості - Таран, Є.І. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті проведено дослідження проектів альтернативних газопроводів, що проходитимуть зі східних регіонів у західні країни. Визначено економічні можливості та політичні особливості побудови зазначених газопроводів.