Основні напрями співпраці США та Європейського Союзу у боротьбі з тероризмом - Подобінська-Штик, Т.О. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті досліджено зовнішні підходи США та ЄС до боротьби з тероризмом, визначено основні відмінності й причини розбіжностей у позиціях двох сторін щодо протистояння світовій терористичній загрозі.