Трансформація економіки України та її соціальні наслідки - Вегера, С.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Статтю присвячено аналізу соціальних наслідків економічних перетворень під час переходу економіки України на ринкові засади. Визначено роль та характер взаємозв’язку економічного і соціального аспектів суспільного розвитку. Досліджено вплив зовнішніх та внутрішніх чинників на результати перетворень.