Підвищення міжнародної конкурентоспроможності країни як домінанта стратегічного антикризового управління - Полунєєв, Ю.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Стаття присвячена розкриттю сутності таких економічних категорій, як «криза», «стратегія розвитку», «конкурентоспроможність країни», «державне антикризове управління», визначенню чинників фінансово-економічної кризи, які прямо й опосередковано впливають на стратегічний розвиток країни і підвищення її конкурентоспроможності, аналізу антикризових стратегій провідних країн та їх ефективності.