Генезис та еволюція концепцій глобальних кризових ситуацій - Біляцький, С.Д.; Добровольська, А.Б. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто основні закономірності та історичні особливості глобальних кризових ситуацій у контексті цивілізаційного розвитку, проаналізовано теорії економічних криз.