Інноваційні фактори циклічності економічного розвитку - Омельченко, Р.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті визначено інноваційні фактори циклічності економічного розвитку, зокрема вплив базисних технологій, інноваційних кластерів, технологічних укладів тощо на економічний розвиток; розглянуто технологічний розрив у циклічності інноваційного розвитку.