Основні властивості операції інтегрування логіко-часової функції напівтонових зображень - Кожем'яко, В.П.; Сачанюк-Кавецька, Н.В.; Волонтир, Л.О. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Розглянуто питання визначення операції інтегрування та знаходження первісної логіко-часової функції k-значної логіки, властивості інтегрування напівтонових зображень для підвищення ефективності око-процесорної обробки зображень та можливості перетворення аналогового сигналу в дискретний кількісний вираз.