До проблеми атрибуції зображення родового знаку князів Ольгердовичів - Хромова, І. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2007)
В статье предпринята попытка атрибуции изображений на монетах и городских гербах, которые условно относят к вариациям родового знака князей Ольгердовичей.