Дослідження родової князівської геральдики Волині XIV–XVIII ст. - Дмитрієнко, М. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2010)
Рецензія на книгу: Однороженко Олег. Князівська геральдика Волині середини XIV–XVII ст. — Харків, 2008. – 179 с.