Основні прогностичні показники радикально прооперованих хворих на рак молочної залози - Ковальчук, І.В.; Шпарик, Я.В.; Галай, О.О.; Петрончак, О.А.; Білинський, Б.Т. (Онкологія, 2000)
Проведено ретроспективну оцiнку матеріалів щодо 239 хворих з гiстологiчно пiдтвердженим iнвазивним раком молочної залози (медiана вiку 55 рокiв; I стадiя — 11%, II — 75%, III — 14%), яким проведено радикальнi операцiї у Львiвському онкологiчному центрi у 1997 р. Оцiнка проведена вiдповiдно до загальноприйнятих прогностичних критерiїв i типу оперативного втручання. Представленi данi можуть бути основою для економiчних розрахункiв щодо рiзних терапевтичних заходiв у хворих на рак молочної залози (зокрема, ад'ювантної хiмiотерапiї та гормонотерапiї), а також для розроблення конкретної програми боротьби з цiєю патологiєю.