Значення прогностичних факторів при лікуванні хворих на рак щитовидної залози - Процик, В.С.; Остапенко, О.М.; Трембач, О.М.; Тимошенко, А.В. (Онкологія, 2000)
Огляд присвячений аналізу прогностичних факторів, ефективності лікування та виживання хворих на рак щитовидної залози. Наведені характеристики пухлинного процесу, виділені фактори, які впливають на прогноз виживання і дозволяють застосовувати індивідуальний підхід при лікуванні хворих на рак щитовидної залози.