Особливості поняття, структури, змісту та форми інтерпретаційних актів - Зубенко, А.В. (Держава і право, 2011)
Визначено юридичну природу актів тлумачення, яка розглядається в межах їх змісту, структури та форми. Проаналізовані позиції вчених щодо визначення терміна «інтерпретаційні акти». Розглянуто проблему уніфікації у сфері інтерпретаційної діяльності, визначено поняття «акти неофіційного тлумачення».