Конституційно-правова природа біологічних прав людини: онтологічна характеристика - Тиріна, М.П. (Держава і право, 2010)
Встановлена природа «біологічних прав», їх сутнісні характеристики, ознаки. Порушено питання, що виникають при виділенні окремих видів біологічних прав, вирішення яких на законодавчому рівні сприятиме суспільному розвитку.