Основні вимоги до подання звернення до Конституційного Суду України - Давиденко, Р.Д. (Держава і право, 2011)
Досліджуються деякі аспекти забезпечення захисту прав громадянина Конституційним Судом України, а саме яким шляхом та у якій форми здійснюється звернення до КСУ з метою забезпечення реалізації чи захисту конституційних прав та свобод людини і громадянина, а також прав юридичної особи, роль та ефективність конституційного контролю та соціальна спрямованість діяльності Конституційного Суду Украіни.