Застосування оригінального протипухлинного препарату з групи алкілованих тіофосфамідом алкалоїдів чистотілу великого в лікуванні хворих зі злоякісними пухлинами голови та шиї - Ковальчук, В.М.; Тащієв, Р.К.; Потопальський, А.І. (Онкологія, 2001)
Проаналізовані результати клінічних випробувань оригінального протипухлинного препарату з групи алкілованих тіофосфамідом алкалоїдів чистотілу великого в складі комбінованої терапії хворих зі злоякісними пухлинами голови та шиї (рак губи, ротової порожнини, щитовидної залози). Проведено порівняння ефективності застосування дослідженого препарату та традиційної системної поліхіміотерапії.