Дубова широкомінуюча міль та інші мінуючі лускокрилі на дубі. Повідомлення 2. Морфобіологічна та екологічна характеристика дубової широкомінуючої молі та інших мінуючих шкідників дуба - Нікітенко, Г.М.; Фурсов, В.М.; Гершензон, З.С.; Свиридов, С.В. (Інститут зоології ім. І. І. Шмальгаузена НАН України, 2004)
Впервые даны морфобиологическая и экологическая характеристики дубовой широкоминирующей моли (Acrocercops brongniardella) и 11 видов других минирующих вредителей дуба пяти семейств: молей-пестрянок (Gracillariidae) — Caloptilia alchimiella Scopoli, Phyllonorycter roboris (Zeller), P. quercifoliella (Zeller), одноцветных минирующих молей (Tischeriidae) — Tischeria ekebladella (Bjerkander), T. decidua Wocke, T. dodonaea Stainton, ширококрылых молей (Oecopho-ridae) — Epicallima formosella (Denis et Schinermtiller), молей-малюток (Nepticulidae) — Stigmella atricapitella (Haworth), S. ruficapitella (Haworth) и серпокрылых молей (Plutellidae) — Ypsolopha sylvella (Linnaeus), Y. vitella (Linnaeus).