Формування засад інноваційно-технологічного розвитку банківського бізнесу України в умовах експансії іноземного фінансового капіталу - Савелко, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета статті - дослідження впливу іноземного капіталу на роботу банківської системи України, а саме – його позитивних сторін та можливих ризиків.