Питання удосконалення правового регулювання відносин, пов’язаних із передачею в оренду державного майна - Кравчук, О.О. (Держава і право, 2011)
Розглядаються деякі проблеми адміністративно-правового регулювання відносин пов’язаних із передачею в оренду державного майна. Автор торкається, зокрема, питань амортизації орендованого майна, його балансоутримання, необхідності оформлення акту передачі майна, реєстрації права оренди тощо. Зроблені висновки щодо вдосконалення правового регулювання в цій сфері.