Відсторонення працівника від роботи з ініціативи осіб, які не є стороною трудового договору - Трубіцин, Д.В. (Держава і право, 2011)
Визначено поняття «відсторонення від роботи», здійснено класифікацію підстав відсторонення працівника від роботи. Розглянуті випадки відсторонення від роботи з ініціативи осіб, що не є стороною трудових правовідносин.