Мовне регулювання у поліетнічному суспільстві - Мацнєва, Є.А. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті розглядається у соціолінгвістичному аспекті сутність і соціальна роль мовної політики як засобу реалізації мовного регулювання (вирішення мовного питання) у поліетнічному суспільстві.