Від системи до структури системи особистих немайнових прав фізичних осіб - Мікуліна, М.М. (Держава і право, 2011)
Досліджуються особисті немайнові права фізичних осіб як система сутнісних ознак, що відмежовує її від інших систем, а також роль системності – основної, фундаментальної властивості об’єктивного світу.