Зловживання правом: загальнотеоретичний аспект. Феномен свободи у праві - Мілетич, О.О. (Держава і право, 2011)
Досліджується взаємозв’язок таких взаємозалежних правових категорій, як: свобода у праві, право як суспільний регулятор, межі права та реалізації соціальної свободи, здійснення права всупереч його основному призначенню в контексті категорії зловживання правом.