Конституційно-правові засоби забезпечення прав людини в Україні - Авдюгін, Р.Г. (Держава і право, 2010)
Досліджено природу та визначено правові засоби забезпечення прав людини. Проаналізовано систему конституційноправових засобів забезпечення прав людини в Україні. Значну увагу приділено організаційноправовим гарантіям забезпечення прав людини. Розглянуто міжнародно-правові засоби забезпечення прав людини.