Соціальний та економічний захист прав учасників дорожнього руху: поняття та ознаки - Головко, В.А. (Держава і право, 2010)
Досліджено актуальні проблеми сьогоднішньої правової науки, а саме інституту захисту соціальних та економічних прав учасників дорожнього руху. Запропоновано авторське визначення поняття цієї категорії та її юридична кваліфікація. Внесені авторські пропозиції щодо змінення чинного законодавства. Ключові слова: соціальні та економічні права, учасники дорожнього руху, адміністративно правовий захист, відшкодування збитків.