Правові основи системи місцевого самоврядування в працях науковців радянського періоду - Калиновська, Т.О. (Держава і право, 2010)
У статті досліджено правові основи ситеми місцевого самоврядування в працях науковців радянського періоду, а також розкрито зміст поняття нормативно правових актів органів місцевого самоврядування. Ключові слова: місцеве самоврядування, поняття нормативно правового акта органів місцевого самоврядування, право.