Дострокове припинення повноважень Голови Верховної Ради України: особливості конституційно-правового регулювання - Олькіна, О.В. (Держава і право, 2010)
Розглядається порядок дострокового припинення повноважень Голови Верховної Ради України, яке може відбуватись шляхом відкликання з посади, дострокового припинення його депутатських повноважень або розпуску усього складу парламенту.