Механізм дії права, механізм правового регулювання, механізм реалізації права: особливості взаємодії - Тарахонич, Т.І. (Держава і право, 2010)
Розглядаються різні підходи до поняття категорії «механізм правового регулювання» і його взаїмодія з механізмом дії права і механізмом реалізації права.