Глобальні кризові виклики для сучасної української національної держави - Тельник, М.В. (Держава і право, 2010)
В статті аналізуються проблеми, повязані із впливом глобальних політичних чинників на сучасний стан та подальший розвиток української національної держави. Ключові слова: національна держава, глобалізація, криза.