Становлення корпоративного господарювання: постримський період - Батрин, С.В.; Семчик, В.І. (Держава і право, 2010)
Предметом дослідження є проблематика становлення корпорації та корпоративного господарювання у «постримський» період. Ряд наукових і теоретичних положень піддаються вивченню у контексті аналізу розвитку корпорації в різних варіаціях, легальних формах. Корпоративні правовідносини розглядаються як різновид господарських.