Необхідність бюджетного регулювання в ринкових умовах господарювання - Бойко, Т.А. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета - дослідження принципів бюджетного регулювання економічних та соціальних процесів в державі, обгрунтування зростання ролі бюджету на сучасному етапі трансформації вітчизняної економіки.