Аспекти управління ризиками на рівні всього підприємства у машинобудуванні - Коць, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Основним завданням написання статті є визначення ключових факторів, що зумовлюють необхідність впровадження системного підходу до управління підприємницькими ризиками, а також характеристика концепції ризик-менеджменту на рівні підприємства, зокрема у машинобудуванні, її основних переваг та доцільності впровадження.