Удосконалення інтегральної оцінки фінансового стану промислового підприємства - Клементьєва, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2005)
В статті розглянута методика інтегральної оцінки фінансового стану підприємства та проведено її удосконалення. Автором розроблена класифікація типів фінансового стану, визначені параметри належності до типу і дана їх характеристика. На вдосконалених методичних засадах проведено розрахунок інтегрального показника фінансового стану промислового підприємства.