Проблеми формування оптимальних регіональних логістичних систем підприємств АПК - Корнієцький, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою дослідження є теоретичне узагальнення проблем формування оптимальних логістичних систем підприємств АПК, розробка наукового обґрунтування та рекомендацій щодо удосконалення управління транспортно-логістичними системами підприємств АПК. Теоретико–методологічною основою дослідження є базові положення економічної теорії, праці вітчизняних та зарубіжних вчених з проблем транспортної логістики та транспортного забезпечення підприємств АПК.