Теоретичні аспекти створення та розвитку мотивації праці - Пятенко, Д. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Мета роботи - простежити етапи розвитку теорій мотивації праці та з’ясувати механізми впливу на трудову поведінку робітників.