Державні механізми регулювання фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості - Стоян, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою статті є вивчення механізмів державного регулювання фінансової реструктуризації підприємств України (в тому числі підприємств харчової промисловості) та напрями вдосконалення цих механізмів.