Ефективність використання персоналу на підприємствах - Крулько, Є.Л. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Мета статті – розглянути та узагальнити теоретичні знання про ефективність використання персоналу та, зокрема, про продуктивність праці, дослідити основні фактори впливу на продуктивність праці.