До питання визначення кола провідних складових інноваційного потенціалу промислового підприємства - Багрова, І.В.; Тищенко, Т.I. (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті розглянуто поняття та структура інноваційного потенціалу промислового підприємства, виявлено його провідні складові, такі як, інноваційна «сприйнятливість» та інноваційна «реалізовуваність». Розглянуто зміст та функції елементів сприйнятливості та реалізовуваності інноваційного потенціалу. Сформульовані основи взаємодії суб’єктів «донор — каталізатор — реципієнт» в процесі інноваційної діяльності.