Трансформаційні зміни в харчовій та переробній промисловості країн-учасниць СНД: проблеми та перспективи для України - Чеботарьов, В.А.; Чеботарьов, Є.В. (Економіка промисловості, 2011)
На підставі опрацювання досліджень міжнародних економічних організацій та авторів країн СНД узагальнено тенденції трансформаційних змін у продовольчій сфері країн Середньої Азії, Закавказзя та ЄврАзЕС, визначено їх позитивні та негативні наслідки для України й перспективні організаційно-правові форми господарювання у вітчизняній харчовій та переробній промисловості. Ключові слова: харчова та переробна промисловість, трансформаційні перетворення, продовольчий комплекс, продовольство, СНД.