Стан корпоративної культури галузі машинобудування - Зеркаль, А.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто сучасний стан корпоративної культури галузі машинобудування. Проаналізовано ставлення працівників і керівництва підприємств галузі до корпоративної культури. Розкрито характерні риси корпоративної культури галузі залежно від стадії розвитку підприємств. Ключові слова: корпоративна культура, життєвий цикл, соціальний розвиток, кадрова політика.