Моделювання як підгрунтя зростання ефективності комплексу маркетингових комунікацій банків - Баханова, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Проблема оцінки ефективності комплексу маркетингових комунікацій банку є нині однією з найактуальніших проблем у контексті управління ресурсами, яка набуває особливого значення саме для фінансових установ у зв'язку із специфікою їхньої діяльності.