Праворозуміння як теоретичне підґрунтя дослідження правового регулювання - Тарахонич, Т.І. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Аналізується категорія «праворозуміння», типи праворозуміння. Пропонується теоретичне обґрунтування категорії «праворозуміння» з точки зору її зв’язків з категорією «правове регулювання».