Сутність та напрями процесу реструктуризації підприємств житлово-комунального господарства в умовах реформування власності України - Водовозов, Є.Н. (Економіка промисловості, 2011)
Наведено результати дослідження існуючих підходів до сутності та напрямів реструктуризації підприємств сфери ЖКГ в умовах реформування власності України. Ключові слова: ЖКГ, реструктуризація підприємств, антикризове управління, реформування ЖКГ.