Дослідження рівня корпоративної культури галузі машинобудування - Зеркаль, А.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто особливості корпоративної культури машинобудівної галузі. Побудовано та проаналізовано графічні профілі корпоративної культури. Наведено характеристику типів корпоративної культури машинобудівної галузі. Запропоновано оцінку коефіцієнтів мотивованості керівників і працівників з урахуванням специфіки галузі. Ключові слова: корпоративна культура, профіль культури, ринкові типи корпоративної культури, система мотивації.