Поезія Т.Г. Шевченка у дитячому читанні - Маліновська, Т. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розкриваються особливості художнього сприймання і розуміння поезій Т. Г. Шевченка учнями молодшого підліткового віку.