В іскристих філігранях рідного слова (до ювілею професора Ніни Гуйванюк) - Кульбабська, О. (Українська мова, 2010)
18 листопада цього року відомий український мовознавець, професор, завідувач кафедри сучасної української мови Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Ніна Василівна Гуйванюк відсвяткувала свій прекрасний ювілей.