Міжнародний науковий проект з неології слов’янських мов - Романюк, Ю. (Українська мова, 2010)
Рецензія на сбірник статей: Прояви iнтернацiоналiзацiї в слов'янських мовах / Ред. наук. О. Коряковцева. – Седльце: Вид-во Пiдляської Академiї, 2009. – 205 с. (Przejawy internacjonalizacji w językach słowiańskich / Red. nauk. E. Koriakowcewa. — Siedlce: Wyd. Akademii Podlaskiej, 2009. – 205 s.)